Inschrijving El Teide Challenge 2023

Schrijf je hieronder in voor de El Teide Challenge 2023. Een weekje fietsplezier op het eiland van de eeuwige lente! 

Nieuw dit jaar: 

  • Elektronische tijdsregistratie
  • Uniek startnummer + kaderplaatje
  • Finishcertificaat 

Dit jaar is het pastabuffet (afhalen startnummers) op vrijdagavond + de prijsuitreiking (eindfeest met receptie, hapjes, open bar en DJ) op zaterdagavond inbegrepen in de prijs. 

Op dinsdag vindt de koninginnenrit plaats. Wens je graag deel te nemen, gelieve dan hieronder de bus te reserveren en te betalen. Wij zorgen er voor dat jij, samen met je fiets naar het Noorden gebracht wordt. Daarna rijden we in verschillende groepen terug naar Palm-Mar. Onderweg voorzien wij bevoorrading en pechverhelping indien nodig. 

Ook dit jaar kan je weer een uniek wielershirt van het merk ‘Verge’ bestellen als aandenken van deze prachtige week. (Bekijk het truitje onderaan de pagina)! NIET MEER MOGELIJK OM TE BESTELLEN.

Truitje kost 35 euro en is uitstekende kwaliteit. Gelieve er wel rekening mee te houden dat de maten klein uitvallen. Wens je een shirt, schrijf je dan ten laatste in voor 31/08! 

Extra kaarten, voor het pastabuffet op vrijdag en eindfeest met receptie, hapjes, open bar en DJ op zaterdag, voor familie, vrienden, supporters,.. kunnen aangekocht worden. Gelieve de namen van de personen hieronder door te geven. Deze kunnen in de week van de challenge ook nog aangekocht worden bij de organisatie. 

Een fiets huren kan je dit jaar doen in onze eigen splinternieuwe shop, Teidebike. Neem contact op voor verdere afspraken via info@teidebike.com

Voor meer informatie betreffende El Teide Challenge, wend je tot organisator Yves via ydb@teide.be 
Fietsweek + pastabuffet + eindfeest met hapjes
€ 100,00
Busvervoer Koninginnenrit
€ 25,00
Pastabuffet + eindfeest (enkel voor supporters/familie/vrienden)
€ 30,00
Totaal